P1110218

 

Дитячий оздоровчий табір «Трембіта» Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці, який розташований у мальовничій місцевості в селі Циганівці Ужгородського району, – один з кращих у Закарпатті. З початку цьогорічного сезону він уже прийняв на оздоровлення і відпочинок близько 500 дітей.

У популярній оздоровниці (директор Володимир Паруна) розпочалася третя зміна. На урочисту лінійку з нагоди його відкриття вишикувалися усі загони, кожен з яких відзвітував про свою готовність. Учасників урочистостей привітали голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас, заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець, старший вихователь табору «Трембіта» Мирослава Яцкулич. В урочистостях взяли участь члени обласної оздоровчої комісії профспілок – голови обласних організацій галузевих профспілок Тетяна Повханич, Марія Петечук, Наталія Товтин.

Звучить Державний гімн України, і на флагштоках замайоріли прапори України і оздоровчого табору. На закінчення діти заспівали пісню про табір «Трембіта». Завершилося відкриття концертом, який під керівництвом вихователів підготували усі загони.

Попереду у дітей – цікава відпочинково-оздоровча зміна, яка включає проведення різноманітних конкурсів, спортивних змагань, випуск загонових  стіннівок, подорожі і мандрівки, купання в басейні тощо.

 

На фото:

- діти – на урочистій лінійці;

- прапороносці;

- табірну зміну відкриває голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас;

- звучить Державний гімн України;

- питання оздоровлення дітей обговорюють (зліва направо) голова Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці Ярослав Афтанас, старший вихователь табору «Трембіта» Мирослава Яцкулич, заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець.

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

Закарпатська обласна рада профспілок

 

P1110219

 

P1110221

 

 

 

P1110223

 

P1110238