8063 thumb

       

16 липня 2015 року Тернопільська обласна рада профспілок організувала виїзний семінар у місті Кременеці, на базі первинної профспілкової організації працівників Кременецького району електромереж, для бухгалтерів та скарбників профспілкових організацій, щоб ознайомити їх із нововведеннями у податковому законодавстві. Подібне навчання традиційно проводиться кожного року. А цьогоріч воно ще більш актуальне з огляду на те, що вступив у дію новий порядок нарахування допомоги з тимчасової втрати працездатності, запроваджена нова звітність з ЄСВ.

 

Відкрила зібрання головний бухгалтер обласної ради профспілок Рудакевич Галина Антонівна. Вона ознайомила із нововведеннями у бухгалтерському обліку.

Загалом майже 30 профспілкових «фінансистів» – представників обласних галузевих профорганізацій, підприємств і організацій виробничої та бюджетної сфер збагатилися в процесі навчання дуже потрібними у повсякденній практичній роботі знаннями.

      Не менш важливою для учасників зібрання була інформація про ведення діловодства у профспілкових організаціях. Його висвітлили головний спеціаліст з організаційної роботи та навчання обласної ради профспілок Тетяна Грицина..

    Голова первинної профспілкової організації працівників електромереж Кременецького району Тетяна Данилюк доповіла про роботу профорганізації, про спільні дії адміністрації і профкому у питаннях соціально-трудових відносин.

      На завершення навчання учасники семінару ознайомилися із історико-архітектурними пам’ятками міста Кременця та Кременецького лісотехнікуму у селі Білокриниця.

 

 

головний спеціаліст з організаційної роботи

та навчання обласної ради профспілок

Тетяна Грицина