DSCN2546

 

В актовій залі відновленого Будинку Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві, «Київська міська рада профспілок», вул. Хрещатик, 16, відбулася нарада керівників членських організацій Київської міськпрофради. Проводив зібрання голова Міськпрофради Валентин Мельник.

На початку засідання Валентин Мельник привітав срібного призера XXVIII Всесвітньої літньої Універсіади, вихованця ДЮСШ Міськпрофради «Буревісник» Ігоря Хмару і його тренера-наставника Сергія Продана з високим досягненням і вручив нагороди.

У ході зібрання його учасники розглянули та обговорили низку актуальних питань. У своїй доповіді Валентин Мельник поінформував роботу Міськпрофради в умовах сьогодення, про підсумки відзначення 40-річчя створення Київської міської ради профспілок, про роботу кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» та представив присутнім нового голову Правління КС – Тетяну Орисенко.

Начальник фінансового управління, головний бухгалтер Міськпрофради Інна Лінчевська оприлюднила підсумки виконання бюджету за І півріччя 2015.

Заступник голови Міськпрофради – начальник управління з економічних питань та соціального діалогу Олена Панова поінформувала про проведення наступного засідання міської Тристоронньої соціально-економічної ради, яке відбудеться 22 липня ц.р. та окреслила питання, які будуть винесені на розгляд сторін соціального діалогу.

Про хід підготовки проведення ХІ Київської міжспілкової конференції профспілок доповів заступник голови КМРП Володимир Рижих.

Начальник управління з гуманітарних питань та міжнародної роботи Людмила Литвин розповіла про хід проведення дитячого оздоровлення та закликала присутніх передчасно потурбуватися про проведення дитячих Новорічно-різдвяних заходів.

DSCN2550

 

Управління організаційно-інформаційної роботи

кадрового забезпечення і загальних питань

Міськпрофради