P1110264

Щоденно виконуючи свої основні функції щодо соціально-економічного захисту спілчан, голови обласних організацій галузевих профспілок Закарпаття не тільки дбають про масову фізкультуру і спорт, здоровий спосіб життя організовують і проводять галузеві спартакіади, але й самі беруть участь у спортивних змаганнях.

В дитячому оздоровчому закладі «Барвінок» у передмісті Перечина, у рамках цьогорічної XXV обласної міжгалузевої спартакіади профспілок, відбувся День спорту. На старт змагань із 6 видів спорту вийшли керівники обласних організацій галузевих профспілок і облпрофради. Учасників змагань привітали голова оргкомітету, заступник голови Закарпатської обласної ради профспілок Василь Захарець та головний суддя змагань, голова Ужгородської міської ради ФСТ «Спартак» Юрій Мошак.

У змаганнях з дартсу найвлучнішою була голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич. У шашках перемогу здобув Олександр Воронін (профспілка автотранспорту та шляхового господарства). В настільному тенісі не було рівних Івану Зелінському (житлово-комунальне господарство). У легкій атлетиці – стрибках в довжину найкращий результат показав Валерій Федурця (лісове господарство). Найвлучнішою у бомбаскеті виявилася Людмила Ляпіна (соціальна сфера). Перше місце у змаганнях з шахів розділили між собою Олександр Воронін та Валерій Федурця. Високі результати в окремих видах, в тому числі призові місця, завоювали: в шашках – Володимир Бокотей (ПАТ «Закарпаттяобленерго») і Наталія Товтин (культура), в дартсі – Марта Малета (машино- і приладобудування), Василь Захарець (облпрофрада), Марія Петечук (держустанови), в настільному тенісі – Магдалина Глушеня (текстильна та легка промисловість).

Переможці в окремих видах отримали почесні грамоти організаторів – облпрофради (голова Іван Король) та обласної ради ФСТ «Спартак» (Микола Щадей), а усі учасники змагань – пам’ятні призи від обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, на балансі якої знаходиться оздоровчий табір «Барвінок».

Учасники Дня спорту також ознайомилися з роботою дитячої оздоровниці – однієї з кращих у Закарпатті, про що їм розповіли голова обласної галузевої профспілки Іван Зелінський та начальник табору Ольга Барзак.

На фото:

- учасники Дня спорту – голови обласних організацій галузевих профспілок;

- привітання від голови оргкомітету – заступника голови Закарпатської облпрофради Василя Захарця;

P1110261

- за шаховою дошкою – Олександр Воронін (ліворуч) та Валерій Федурця;

P1110274

- турнір з шашок: грають Наталія Товтин і Володимир Бокотей;

P1110268

- чемпіонка змагань з дартсу Тетяна Повханич;

P1110281

- краща у бомбаскеті – Людмила Ляпіна;

P1110326

- нагороду за перемогу в настільному тенісі отримує Іван Зелінський (ліворуч);

P1110343

- за тенісним столом – Магдалина Глушеня (праворуч) і Тетяна Повханич;

P1110294

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради