Колектив НМЦ профспілок презентує свої композиції

       

Перше місце в традиційному святі квітів в м.Луцьку на День незалежності здобула флористична композиція «Міс готель «Профспілковий», біля якої зробили фотосесію чи не всі жінки і дівчата, які прийшли подивитись на цей фестиваль квіткових ідей, веселкових барв і такого кольорового позитиву, який приносять у наше життя лише квіти.

 

         Колектив навчального центру постійно приймає участь у всіх заходах обласного центру і, таким чином формує позитивний імідж поняття «Профспілка» серед міської громади. В щорічних конкурсах «Луцьк-квітучий» навчально-методичний центр завжди займає призові місця, але переможцями ми стали вперше.

 

Міні-міс у віночку

 

         На свято квітів у міський парк виходять чи не всі жителі міста – сім’ї, молодь, члени трудових колективів, оскільки більшість підприємств і установ міста вважають за честь взяти участь у цьому популярному видовищі, позмагатись у креативності, майстерності і любові до квітів.

         Автор нашої композиції – голова профкому навчального центру, бібліотекар Оксана Самчук, яка захоплюється писанкарством, виготовленням ляльок-мотанок і ці вміння НМЦ використовує і в навчальному процесі при підготовці профактивістів.

 

Автор композиції з нагородами

 

                                                        Г.Даниленко,

директор НМЦ профспілок