0998

 

26.08.2015. в Департаменті соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації відбувся обласний конкурс кулінарної майстерності “Щедра господиня”.

Цей захід проведено обласною організацією Профспілки працівників соціальної сфери України.

У зверненні до його учасників та вболівальників голова  обласної організації профспілки Тетяна Лазебна підкреслила мету конкурсу – відродження і пропаганду  традицій кулінарного мистецтва, піднесення престижності перебування в лавах профспілки, розвиток і збереження особистих та родинних здобутків у кухарстві і кулінарії працівників галузі, сприяння зміцненню сімейних цінностей.

В театралізованих виступах під час презентації кулінарних виробів, конкурсанти цікаво розповідали про них.

У заході брали участь представники різних колективів з міст і районів області: управлінь соціального захисту населення, комунальних установ, територіальних центрів соціального обслуговування та центрів зайнятості.

Прикрасою конкурсу став виступ самодіяльного пісенного ансамблю “Рідня”  КУ “Кіровський будинок – інвалідів” Запорізької обласної ради.

Переможців у трьох видах кулінарної майстерності визначала конкурсна комісія. Їх було відзначено грошовим заохоченням і Почесними Грамотами. Також грошове заохочення отримали всі безпосередні учасники  заходу.

Конкурсанти активно ділились один з одним кухарським досвідом, сімейними традиціями у приготуванні їжі. 

Наприкінці заходу всі присутні мали можливість скуштувати вироби майстрів кулінарної справи.

Згідно з Положенням про конкурс його учасники надали комісії   рецепти страв, які  буде узагальнено обласною організацією Профспілки і розповсюджено для використання господинями – співробітницями різних структур соціальної сфери.

 

 

ЦР Профспілки працівників

соціальної сфери України