DSC04423

 

Цьогорічний День знань був по літньому спекотнім та сонячним. Першокласники, як завжди радо, з бажанням до знань, прямували до шкіл у супроводі батьків. Святкових вбрань, різноманіття вишиванок в цей день було годі й бажати.

Святкові «лінійки», натхненні промови вчителів, по діловому зосереджені старшокласники та студенти.

Пішли до школи дітки і на Сході нашої країни… Хочеться сподіватися, що навчальний рік там пройде без обстрілів, які пересиджували, ще минуло річ, в шкільних підвалах.

Наші профспілковці у святковий день теж завітали з привітаннями до школярів та студентів.

Голова Федерації профспілок Микола Шершун, з Днем знань вітав студентів Березнівського лісотехнічного коледжу НУВГП.

Микола Шершун відмітив, наскільки важливу професію собі обрали майбутні працівники лісу, закликав їх любити свою справу, сумлінно вчитися, аби, в подальшому, плідно працювати розбудовуючи національну економіку. «Поки ми не розбудуємо власну українську економіку, поки не покажемо агресору, що ми сильна держава, до тих пір будуть зазіхання на наш суверенітет та цілісність держави. А з сильними не воюють – до сильних дослухаються» - наголосив голова ФПО.

 

DSC 9176

 

Подарунками голови ФПО, у цей день, для студентів Лісотехнічного коледжу стали 2 потужні ноутбуки, з найкращим програмним забезпеченням.

Марія Рожко, заступник голови ФПО, була на святковій «лінійці» у 16 школі Рівного.

Вітаючи школярів з новим навчальним роком вона зазначила: «Ви майбутнє країни! Від того як ви будете навчатися залежатиме, якою наша країна буде через роки». Батькам побажала терпіння, вчителям здібних та слухняних учнів. Відзначила Марія Аркадіївна і гарну підготовку свята Першого Дзвінка, яке було проведено в патріотичному стилі.

До дітей без подарунків ніяк! Заступник голови ФПО подарувала школярам нарди і шахи для кімнати відпочинку, де вони проводи муть своє дозвілля на перервах між уроками.

 

DSC 9200

 

Жанна Арсенічева

На фото: День знань у Березнівському лісотехнічному коледжі та ЗОШ № 16 м. Рівного.