P1080937

В період з 3 по 6 вересня 2015 року на базі галузевого підприємства «Одескабель» відбувся семінар профактиву Харківської «Укрелектропрофспілки» на тему «Реформи в Україні: політичні гасла, економічні реалії, виклики для профспілок». Лектором заходу виступила кандидат політичних наук, доцент, член лекторської групи факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів Харківського соціально-економічного інституту Біденко Юлія Михайлівна.

В ході семінару були підняті питання щодо політичної та соціально-економічної складової процесу розбудови громадянського суспільства в нашій державі.

В рамках проведення виїзного семінару було проведено засідання Президії Харківського обкому «Укрелектропрофспілки» з порядком денним «Про взаємодію первинних профспілкових організацій та галузевої обласної Профспілки» (доповідач – заступник комісії з питань організаційної роботи обкому Профспілки Проскурня Олександр). На засіданні були розглянуті питання організаційної будови «Укрелектропрфспілки», форм взаємодії та представництва Профспілки, закріплених Статутом, здобутків та досягнень профспілкових структур на місцях тощо.

В дебатах виступили члени Президії Харківського обкому «Укрелектропрофспілки»: голова комісії обкому Профспілки з питань організаційної роботи, голова профкому ДП завод «Електроважмаш» Канунніков Василь Миколайович, голова профкому АК «Харківобленерго» Тютюнник В’ячеслав Михайлович та інші.

Президією були затверджені Правила етики та поведінки профспілкового активіста Харківської «Укрелектропрофспілки», пропозиції до Статуту Профспілки, Пріоритетних напрямків роботи Профспілки до 2020 року тощо.

Серед профактиву галузі було проведено анкетування щодо подальших дій профспілок у захисті соціально-трудових і економічних прав та інтересів членів профспілок, результати якого проаналізовані та направлені до Об’єднання профспілок Харківської області та Центрального комітету «Укрелектропрофспілки».

Також всі бажаючі мали можливість ознайомитися з роботою підприємства «Одескабель», за що ми вдячні адміністрації та профспілковому комітету підприємства.

Профактив Харківської «Укрелектропрофспілки» переконаний – єдність, професіоналізм та взаємодія між усіма ланками нашої Профспілки повинні бути підґрунтям для роботи профспілкових структур на майбутній п’ятирічний період.

Організаційний відділ

Харківської «Укрелектропрофспілки»