DSC 9287

 

 

 

 

9 вересня профспілковці Рівненщини зустрічали делегацію колег з профспілки «Солідарність» сусідньої Республіки Польща. Урочисто, при в’їзді в місто Рівне, за українською традицією з хлібом, вітали колег.

 

DSC 9266

 

Співпраця між Федерацією профспілок Рівненщини та польською профспілкою «Солідарність» розпочалася ще на початку року. У червні місяці ц. р. був підписаний Договір про співробітництво між НСПС «Солідарність» та Федерацією профспілок України.

За словами голови ФПО Миколи Шершуна, така співпраця буде корисна спілчанам. У перехідний час для наших країн вкрай важливо підтримувати різнобічні зв’язки, адже поляки вже пройшли шлях реформ, яким нині йде Україна, модернізувались і польські профспілки. Вони сильні, принципові, єдині, до їх думки влада дослухається, з ними рахуються.

Протягом чотириденного перебування на Рівненщині спілчани із «Солідарності» матимуть змогу поспілкуватись із профактивом області, ознайомляться з роботою первинних профорганізацій на ТОВ «Рівень ЛТД»,  ПАТ „Дубномолоко”, ТОВ «Птахофабрика Крупець», відвідають історичні місця Рівненщини. Також візитом передбачена і зустріч у Федерації профспілок України з головою ФПУ Григорієм Осовим та керівництвом Федерації.

Після зустрічі з профактивом Рівненщини – спільне фото:

 

DSC 9295

 

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПО