d14926de23

 

8 вересня ц. р. відбулося чергове засідання президії Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві, на якому розглядалися питання внутріспілкового життя Київської міськпрофради. Відкрив і проводив зібрання голова Об’єднання столичних профспілок і профорганізацій Валентин Мельник.

RTEmagicC P1010996.JPGЗокрема, члени президії обговорили підсумки оздоровлення дітей влітку 2015 року. Доповіла про це питання начальник управління з гуманітарних питань та міжнародної роботи Міськпрофради Людмила Литвин. Вона представила на розгляд членів президії інформацію про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей профспілками м. Києва влітку 2015 року та вручила грамоти галузевим профорганізаціям м. Києва за кращу організацію дитячого відпочинку.

Заслухано інформацію заступника голови КМРП Володимира Рижиха про скликання VIII засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». У ході обговорення було вирішено провести VIII засідання Ради Київської міськпрофради 20 жовтня 2015 року.

Йшлося на засіданні й про інші нагальні питання. Члени президії заслухали інформації голови Молодіжної Ради Андрія Івашини про підсумки проведення конкурсу на кращий дитячий малюнок, заступника голови – начальника управління з економічних питань та соціального діалогу Олени Панової щодо пропозицій сторони профспілок до проекту міського бюджету на 2016 рік, заступника голови Володимира Рижиха про участь профспілок у виборах до міських органів влади та керівника управління з гуманітарних питань та міжнародної роботи Людмили Литвин про підготовку до проведення Новорічно-різдвяних заходів.

     

На президії також виступили голова Київської міськпрофради Валентин Мельник, заступник голови Міськпрофради Володимир Любарець, голова ПО ПАУ в ДАХК «Артем» Олександр Кельїн, голова Київської міської профорганізації працівників автотранспорту та шляхового господарства Василь Савісько, голова Київської міської організації профспілки працівників інноваційних і малих підприємств України Валерій Бохонський, голова Профспілки працівників державних установ м. Києва Віталій Почтовий, головний технічний інспектор праці Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг Віталій Коваль.

Із обговорюваних питань Президія Київської міськпрофради ухвалила низку відповідних постанов.

 

 

Управління організаційно-інформаційної роботи,

кадрового забезпечення  і загальних питань

Київської міськпрофради