P1110875

 

В Закарпатській обласній раді профспілок з нагоди Дня фізичної культури та спорту відбулася зустріч керівників облпрофради та галузевих облорганізацій профспілок з організаторами спортивно-масової роботи та підготовки спортивного резерву.

Виступаючи перед учасниками зібрання, голова облпрофради Іван Король підкреслив, що одним з напрямків діяльності профспілок нашої області є розвиток спортивно-масової роботи серед спілчан. Вона включає проведення міжгалузевих, галузевих спартакіад, турнірів і змагань з різних видів спорту. Ця робота координується з обласними організаціями спортивних товариств «Спартак», «Україна», «Колос». Цього року 7 листопада відбудеться ювілейна XXV обласна міжгалузева спартакіада профспілок. Такою кількістю обласних спартакіад не може похвалитися жодна область України.

В рамках цьогорічної міжгалузевої спартакіади вже відбулися галузеві спартакіади працівників охорони здоров’я, культури, облдирекції «Укрпошта», сільські спортивні ігри на краще спортивне село. До речі, галузева спартакіада медиків, в якій взяли участь понад 50 команд медичних та санаторних закладів – усього 1400 учасників – була наймасовішою за останні роки. Цікаво пройшов футбольний турнір команд засобів масової інформації до Дня журналіста, який проводить профспілка працівників культури. На черзі – проведення галузевих спартакіад профспілок працівників освіти  і науки та житлово-комунального господарства. Варто відзначити і підготовку спортивного резерву в дитячо-юнацьких спортивних школах. Загалом, в ДЮСШ фізкультурно-спортивних товариств «Спартак», «Україна», «Колос» займається близько 2400 дітей.

На зустрічі відбувся широкий обмін думками щодо організації спортивно-масової роботи у профспілках області та підготовки спортивного резерву в ДЮСШ, включаючи існуючі проблеми у цій справі та шляхи їх вирішення. Свої міркування з цих питань висловили голови обласних організацій профспілок: працівників культури – Наталія Товтин, освіти і науки – Тетяна Повханич, директор Ужгородської ОКДЮСШ ФСТ «Україна» Олександр Теметєв, заступник директора ОДЮСШ ФСТ «Колос» Микола Резніков та інші.

На закінчення Іван Король вручив нагороди облпрофради кращим організаторам  спортивно-масової роботи та керівникам ДЮСШ.

 

На фото:

- виступає голова Закарпатської облпрофради Іван Король;

- нагороду від Івана Короля отримує директор Ужгородської ОКДЮСШ ФСТ «Україна» Олександр Теметєв (ліворуч);

- учасники зустрічі в Закарпатській облпрофраді;

 

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

 

P1110868

 

P1110902