11990546

 

Профком первинної профспілкової організації студентів Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка надає важливого значення навчанню профспілкового активу. Профспілкові активісти студентської організації минулого тижня взяли участь у навчанні. Семінар проводився на базі Навчально-методичного центру профспілок області.

 

Перед початком занять лідер студентської профспілкової організації ЧНПУ Ірина Левицька-Сосімович ознайомила присутніх з планом роботи школи профспілкового активу на новий навчальний рік та діяльністю профкому студентської організації у цьому напрямку.

 

Після цього розпочався тренінг «Особистісна ефективність». Постає питання чому саме  таку тему тренінгу обрали на навчання.  Відповідь полягає у тому, що більшість людей протягом життя прагне розкрити свої таланти, зробити щось значуще і важливе. Але не завжди це вдається. Чому? Що заважає? Відсутність навичок, інформації, цілей, дій? Найчастіше головною перешкодою стають наші неусвідомлені страхи: ”Я не зможу”, “Що про мене подумають, якщо я помилюсь?” і т.д. На це впливають неусвідомлені установки, які закладаються у нас ще з дитинства. Саме з цими питаннями учасники і намагалися розібратися з допомогою кваліфікованого тренера, практичного психолога, позаштатного викладача НМЦ профспілок Ірини Глушко.

 

Учасники  тренінгу вчилися краще усвідомлювати власні почуття і керувати ними, справлятися з певними особистісними проблемами і стати більш цілеспрямованими  і впевненими у собі людьми.

 

Голова первинної профспілкової організації Ірина Левицька-Сосімович, підводячи підсумки першого у цьому році заняття, наголосила, що таке навчання активу буде продовжуватися і надалі, бо до профспілкового активу  прийшли  нові активні дівчата і хлопці,  яким необхідно дати поштовх до громадської  роботи та вселити впевненість у власних силах.

 

Віталій Копиш,

Чернігів

 

IMG 1681

 

IMG 1689

 

 

IMG 1691

 

IMG 1695