IMG 4010

 

12 вересня 2015 року обласна рада Профспілки працівників соціальної сфери України організувала поїздку для профспілкового активу Житомирщини по святим місцям Житомирської та Київської областей. Екскурсійна програма була насичена і різноманітна. Профспілковці відвідали Свято-Духівський чоловічий монастир УПЦ Київського патріархату  в Коростишівському районі, який створено у 2000 році поблизу села Городецьке.         

Наступна зупинка - Свято-Богородський Ризоположенський чоловічий монастир (Садиба Хоєцьких) в с.Томашівка, Фастівського району Київської області, де працівники соціальної сфери мали можливість побачити «Єрусалим в мініатюрі».


Крім цього, спілчани, Житомирщини відвідали «Жемчужну України» ландшафтний парк і святиню храмовий комплекс «Святого Євгенія Великомученика» в с.Буки Сквирського  району Київської області.

Екскурсія і побачене духовно збагатили профспілковий актив соціальної сфери Житомирщини та справили на них позитивні враження і емоції для подальшої ефективної та натхненної праці.

 

Профспілка працівників соціальної сфери України

 

 

IMG 9294