P1570733

 

 

Федерація профспілок Вінницької області 17.09.2015 року провела чергову інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці.

  

Відкрив та вів зустріч Голова Федерації профспілок області –  Микола Колесник.

 

В інформзустрічі  взяли участь: Сергій Моргунов - в.о. Вінницького міського Голови, секретар міської Ради, Володимир Боковець - перший  заступник начальника управління Держпраці у Вінницькій області,  керівники членських організацій Федерації профспілок області, голови первинних профспілкових організацій, профспілковий актив м.Вінниці, фахівці структурних підрозділів міської ради.

 

В ході зустрічі виступили:

 

1. З інформацією ”Про роботу міської ради та виконкому по забезпеченню життєдіяльності міста, підтримки малозабезпечених громадян в період реформування ЖКГ, підвищення цін на енергоносії та житлово-комунальні послги”  - Сергій Моргунов -  в.о. Вінницького міського Голови, секретар міської Ради.

 

2. З інформацією ”Про стан охорони праці в м. Вінниці” - Володимир Боковець – перший заступник начальника управління Держпраці у Вінницькій області.

 

3. З інформацією Про зміни в законодавстві про працю” - Вадим Шевчук – керівник Департаменту правового захисту та охорони праці Апарату ФПО.

 

В ході зустрічі фахівці відповіли на запитання. 

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

P157

 

 

P1570744

 

P1570749

 

P1570759