молодіжна  2  22.09.15

22 вересня п.р. відбулося засідання комісії Федерації профспілок Черкаської області з питань молодіжної політики.

Голова Федерації профспілок області Петро Шевченко поінформував оновлений склад комісії про ситуацію щодо колективного трудового спору профспілок та Уряду, дії профспілок по захисту прав та інтересів спілчан, пропозиції до формування Державного бюджету 2016 року, забезпечення робочим місцем випускників навчальних закладів.

Заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Пахуріна ознайомила членів молодіжної комісії з програмами молодіжної політики, запросила до співпраці.

Інспектор з охорони праці ФПО Сергій Калюжний поінформував присутніх про стан виробничого травматизму на підприємствах області, участь профспілок у розслідуванні нещасних випадків на виробництві.

На засіданні відбулося обрання голови та заступників комісії з питань молодіжної політики. Так, головою обрано Анурову Людмилу Андріївну, інструктора профспілкового комітету Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького, заступниками – Томенка Артема Володимировича, майстра теплових мереж КП «Черкаситеплокомуненерго» та Кірейчук Катерину Юріївну, спеціаліста з підтримки продажів Черкаської філії ПАТ «Укртелеком».

Федерація профспілок Черкаської області