ЗМАГАННЯ-1

 

 

В період з 25 по 27 вересня на базі лікувально-профілактичного санаторію «Ялинка», що в Зміївському районі Харківської області за сприяння адміністрації та профспілкового комітету ДП завод «Електроважмаш» був проведений туристичний зліт на тему «Навколо світу за три дні». Ініціатором заходу виступила Молодіжна рада підприємства.

Понад півсотні молодих, енергійних працівників заводу представляли свої відділи та цехи в 11 видах змагань і конкурсів, які проводилися для чотирьох команд: «Sніжні вовки» (капітан команди Хлусова Ольга), «Діти Galer» (капітан команди Гончарук Катерина), «П’ятий елемент» (капітан команди Федюк Лілія) та «Ё-гурт» (капітан команди Шевадуцький Василь).

Досить цікавими та оригінальними виявилися конкурси шашлику, квесту, презентації символіки зльоту, музичного домашнього завдання, буріме, інсценованої пісні тощо. Не менш видовищними були змагання в легкоатлетичній естафеті, жіночому пенальті, футболі, волейболі. Завдання закритого виду спорту потішило всіх вболівальників та учасників змагань. І хоча змагання вносили зерно конкуренції та суперництва, однак всі його учасники прекрасно розуміли – найкращий вид відпочинку – відпочинок колективом друзів та однодумців в мальовничому куточку Харківщини на фоні чудових сонячних осінніх днів.

Молодь відчувала підтримку одне одного, співучасть у формуванні та примноженні найкращих традицій профспілкової організації та підприємства.

А переможцем нинішнього зльоту та перехідним кубком нагороджена команда «П’ятий елемент».

 

ЗМАГАННЯ

 

І звісно ж, не обійшлося без приємної «родзинки» після завершення нагородження учасників та переможців зльоту. В присутності всього колективу про свої почуття до коханої людини розповів Максим Дегтярьов. І хоча для його обраниці Вікторії ці відверті зізнання стали несподіванкою – вона відповіла взаємністю.

Тож любові та злагоди закоханим, а всім нам вдалого продовження здобутків та до нових зустрічей!

 

Олександр Проскурня,

голова Молодіжної ради Харківської «Укрелектропрофспілки»