Вовчанськ1

 

Харківська обласна Рада профспілки працівників соціальної сфери України (голова Пластун Л.В.) у м.Вовчанську провела виїзний семінар-тренінг для голів первинних організацій «Про досвід роботи первинної організації Профспілки працівників соціальної сфери територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вовчанської райдержадміністрації в сучасних умовах».

 

У роботі семінару-тренінгу взяли участь голови первинних організацій Профспілки територіальних центрів соціального обслуговування,     члени обласної Ради та Президії Профспілки, голова Об’єднання профспілок Харківської області Тесленко С.А.

Перед початком роботи семінару присутні мали змогу ознайомитися з насиченим змістовним матеріалом профспілкової діяльності «первинки», з виставкою доробок членів Профспілки, визначаючи її переможців.

Учасники заслухали і обговорили інформації директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вовчанської райдержадміністрації Гуленко Т.В., голови профспілкового комітету Дудки Т.М. про ефективність ведення соціального діалогу в установі, шляхи реалізації укладених зобов’язань колективного договору як основного інструменту захисту прав та інтересів членів Профспілки.

Інженер з охорони праці терцентру Дубова Т.П. ознайомила присутніх зі створеною в територіальному центрі діючою системою охорони праці, значною частиною якої є виконання Комплексних заходів щодо досягнення встановлених нормативів безпеки і охорони праці, гігієни праці та виробничого середовища як невід’ємної частини колективного договору.

В ході семінару, підтверджуючи виступи колег, ансамбль «Турбота», до якого входять працівники терцентру, в пісенній формі розповідав про повсякденне життя трудового колективу.

Семінар проходив у творчій, невимушеній атмосфері живого діалогу, обміну думками.

 

Вовчанськ2

 

Голова Об’єднання профспілок Харківської області С.А.Тесленко проінформував присутніх про дії профспілкової спільноти у боротьбі за трудові та соціально-економічні права працюючих, визначених Конституцією України, окреслив ситуацію,що склалася в соціально-трудовій сфері області та держави.

На завершення учасниками семінару були прийняті відповідні Рекомендації. Профспілкові активісти «первинки» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вовчанської райдержадміністрації одержали почесні нагороди від Об’єднання профспілок Харківської області та обласної організації Профспілки. Трудовому колективу вручено цінні подарунки.

 

Вовчанськ3

                                                       

За інформацією ЦР Профспілки

                                                        працівників соціальної сфери України