P1120173

Закарпатський обласний Будинок культури профспілок (директор Ганна Табакович) постійно організовує тематичні масові заходи, присвячені знаменним датам і подіям. Зокрема, запам’яталися цікаві заходи до 70-річчя Першого з’їзду профспілок Закарпатської України, 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, до Міжнародного жіночого дня – 8 Березня, Дня захисту дітей, Дня матері та інші.

Нещодавно в Будинку культури профспілок відзначено День захисника України. На нього організатори запросили наших земляків – учасників АТО на Сході України, представників громадських організацій, духовенства, окремих політичних партій, молодь.

Теплі слова від організаторів вечора прозвучали на адресу учасників антитерористичної операції, які брали участь у бойових діях. Вони отримали також різні відзнаки, подарунки, до яких залучилася і бібліотека Будинку культури профспілок, яку очолює Ірина Кравець. У фойє профспілкового закладу культури з ініціативи директора Ганни Табакович було облаштовано книжкову виставку творів сучасних українських письменників, й зокрема, про Революцію Гідності та події на Майдані, а також виставку картин.

На закінчення відбувся концерт аматорських колективів та окремих виконавців, в якому взяли участь заслужений самодіяльний ансамблю танцю України «Юність Закарпаття» і зразковий дитячий ансамбль танцю «Веселка» обласного Будинку культури профспілок (художній керівник – заслужений працівник культури України Людмила Петрецька).

На фото:

- гості свята – учасники АТО;

P1120162

- виступає заслужений самодіяльний ансамблю танцю України «Юність Закарпаття» обласного Будинку культури профспілок;

P1120181

- під час свята;