DSCN4352

 

Фінальними змаганнями ХХІІ міжгалузевої Спартакіади профспілок Черкащини підбито підсумки літнього спортивного сезону спортивно-масових заходів в галузевих профспілкових організаціях області.

Збірні команди 13 галузевих профспілкових організацій, сформовані за підсумками  обласних Спартакіад, взяли участь у фінальних змаганнях з армспорту, гирьового спорту, шахів, шашок, настільного тенісу та дартсу. Змагання за програмою Спартакіади з легкоатлетичного кросу, які відкривали літній спортивний сезон, були проведені в квітні місяці. Також окремо було проведено змагання з футзалу.

За підсумками змагань в загальнокомандній першості серед збірних команд галузевих профспілкових організацій, які  відповідно до Положення про Спартакіаду були розподілені на три групи в залежності від чисельності профспілки. Переможцями та призерами визначені команди:

                                      Перша група

І місце     - обком профспілки працівників освіти та науки

ІІ місце    - обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я

ІІІ місце    - обласна організація профспілки працівників держустанов

                                     Друга група

І місце   - обласна організація профспілки працівників енергетики

ІІ місце  - обласна профспілкова організація працівників соціальної сфери

ІІІ місце – обласна організація профспілки працівників хімічної та нафтохімічної  

                 промисловості України

                                    Третя група

І місце  -  Черкаська обласна організація профспілки  Пенсійного фонду України

ІІ місце – обласна організація профспілки працівників зв’язку дирекції «Укрпошта»

ІІІ місце – обласна організація Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців

                 торгівлі, громадського харчування та послуг

           

Голова Федерації профспілок області Петро Шевченко та голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський  нагородили  переможців  та  призерів в загальнокомандній першості Кубками, грамотами та нагородною атрибутикою відділення НОК України в Черкаській області, а також переможців та призерів в особистій першості медалями та грамотами.

Петро Шевченко підвів підсумки Спартакіади, подякував всіх учасників за активну участь у змаганнях протягом року, висловив слова вдячності керівникам галузевих профспілкових організацій за проведенні галузеві Спартакіади, відзначив, що цей рік відзначався особливо великою  кількістю учасників обласних змагань - районні змагання обласної програми «Найспортивніше село», спартакіада серед депутатів обласного, міського, регіонального, сільського рівня, спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування, а також побажав всім успіхів в роботі та спорті і нових зустрічей у наступному році.

 

Федерація профспілок Черкаської області

 

DSCN4329

 

DSCN4453