DSC 0177

 

 

У Харківському соціально-економічному інституті 21 жовтня 2015 року відбулося засідання в «Профспілковій вітальні» з нагоди 25-річчя ФПУ, 110-річчя профспілкового руху на Харківщині та 85-річчя ХСЕІ (ВШПР). На зустріч з членами Молодіжної ради ОПХО і студентами профспілкового внз прийшов Тесленко Сергій Анатолійович – Голова Об’єднання профспілок Харківської області.

У неформальній обстановці між молоддю та досвідченим фахівцем профспілкового руху відбулася конструктивна розмова про профспілки, сучасний стан профспілкового руху в Україні, проблеми та перспективи його розвитку. Профспілкова молодь із захопленням слухала керівника профспілок Харківщини, члена Президії, Ради Федерації профспілок України, випускника Вищої школи профспілкового руху ім. Шверника. Молоді люди ставили багато запитань щодо особливостей профспілкової роботи, нестандартних ситуацій і шляхів виходу із них. Профспілковий лідер, якого доля спрямувала на роботу на профспілковій ниві, відверто ділився досвідом практичної діяльності.

Зустріч з Головою Об’єднання профспілок Харківської області Сергієм Анатолійовичем Тесленко викликала великий інтерес у представників Молодіжної ради ОПХО та студентської аудиторії, і учасники «Профспілкової вітальні» домовилися продовжити спілкування на наступних засіданнях.

 

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ

 

DSC08348

 

DSC 0184

 

 

DSC 0193

 

DSC 0202

 

DSC 0199

 

DSC 0203

 

DSC 0210