4873

1 листопада 2015 року в Україні відзначається День працівника соціальної сфери України.

Прийміть наші щирі вітання з Вашим професійним святом.

На Ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальних завдань – державна підтримка та соціальний захист громадян. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, терпіння.

Соціальна робота – це не просто професія, це – спосіб життя. Допомагаючи людям похилого віку, малозабезпеченим, інвалідам, Ви робите благородну справу – не дозволяєте людям почуватись одинокими та забутими. На всіх ділянках соціальної сфери працюють прекрасні люди, не просто професіонали, а працівники за покликанням, які здатні не тільки забезпечити умови для нормального життя менш захищеним верствам населення, але і створити душевний комфорт, зігріти своїм теплом, а часом й замінити близьких.

Ви присвятили своє життя благородній справі – роботі з людьми, які потребують допомоги, моральної та матеріальної підтримки. Ваша робота відповідальна: від добросовісності, професійної майстерності та результатів Вашої праці залежить віра людей в соціальну справедливість.

За Вашу працелюбність, доброзичливість, терпіння Вам вдячні ветерани, пенсіонери, інваліди, багатодітні сім’ї, діти – всі, хто потребує підтримки держави.

Щиро дякуємо Вам за добросовісну працю, доброту і готовність прийти на допомогу. Нехай Ваша благородна праця приносить Вам задоволення і заслужену повагу тих, кому Ви віддаєте своє душевне тепло. Висловлюємо впевненість, що і надалі високі людські якості, самовідданість, які притаманні Вам, дозволять бути надійною гарантією соціального захисту людей.

Бажаємо Вам і Вашим близьким доброго здоровя, щастя, сімейного достатку, душевних щедрот та успіхів.

З повагою

Голова Профспілки працівників соціальної сфери України