DSC05882

19 листопада відбулася VII звітно – виборна конференція Федерації профспілок Черкаської області. У роботі конференції брали участь 126 делегатів, які представляли 22 обласних галузевих профобєднання, 13 первинних профорганізацій із загальною чиселністю 188 тис. членів профспілок.

У роботі звітно – виборної конференції взяли участь: заступник Голови ФПУ Драп’ятий Євген Михайлович, заступник голови Черкаської ОДА Коваль Віталій Володимирович, голова об’єднання організацій роботодавців Райков Борис Сергійович, Голова комісії ФПО з питань молодіжної політики Анурова Людмила Андріївна, соціальні партнери.

Зі звітною доповіддю про роботу Ради ФПО з грудня 2010 по листопад 2015 років та основні напрямки діяльності ФПО на 2016-2020 роки виступив голова ФПО П.В. Шевченко.

Відбулося обговорення доповіді, в якому брали участь делегати та запрошені на конференцію.

Відкритим голосуванням делегатами конференції одноголосно обрано Головою ФПО Шевченка П.В.

Делегатами VII звітно – виборної конференції розглянуто та прийнято основні напрямки діяльності ФПО на 2016-2020 роки, Резолюцією «Гідна праця та достатній життєвий рівень – основа добробуту населення спілчан», яка направлена до АПУ, Кабміну, ВРУ, органам виконавчої влади та об’єднанню роботодавців області, представникам членських організацій ФПО.

Конференцією затверджено новий склад Ради, Ревізійної та статутної комісії, обрано Президію Федерації профспілок області.

Федерація профспілок Черкаської області

DSC05880