IMG 20

 

Запорізька обласна рада профспілок разом із соціальними партнерами 25 листопада розглянули підсумки літньої оздоровчої кампанії 2015 року. В засіданні взяли участь профспілковий актив, директори і власники дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, спеціалісти департаментів соціального захисту, охорони здоров'я, головного управління Держсанепідслужби в Запорізькій області, засоби масової інформації.

З доповіддю "Про підсумки оздоровлення дітей і підлітків в 2015 році" виступив завідуючий відділом облпрофради Анатолій Черепєхін.

Також з інформацією виступив головний технічний інспектор праці облпрофради Микола Чос, який звернув увагу присутніх на забезпеченні безпечних умов відпочинку дітей і роботи персоналу.

В обговоренні взяли участь: директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігор Мещан, заступник генерального директора СТМО "Дитинство" Неоніла Чеченець, начальник управління організації державного санітарно-епідеміологічного нагляду Держсанепідслужби в Запорізькій області Вікторія Черкасова, директори дитячих оздоровчих закладів ім. Гагаріна ПАО "Тера-гарант" Олександр Чейлитко, "Лазурна райдуга" ТОВ ДОК "Энергодар " Валентина Маклякова .

Особливе обговорення визвало питання підбору та направлення лікарів-педіатрів для роботи в табори, а також фінансове забезпечення оздоровчої кампанії 2016 року.

Присутні на нараді директори оздоровчих закладів отримали відповіді на поставлені запитання спеціалістам департаментів в ОДА.

Підводячи підсумки наради, голова облпрофради Віктор Сластьон окреслив завдання на наступний оздоровчий сезон і вручив великій групі профспілкових організацій, керівникам первинних організацій  профспілок, працівникам  дитячих оздоровчих закладів Почесні грамоти і Подяки Голови ФПУ, а також Почесні грамоти  Запорізької облпрофради відповідно до номінацій Всеукраїнського огляду роботи профспілок і трудових колективів, оздоровчих закладів на кращу організацію оздоровлення дітей та підлітків. 

 

Запорізька обласна рада профспілок

 

IMG 20151125 101218 1

 

IMG 20151125 101301