DSC08625

25 листопада 2015 року у ПВНЗ «Харківський соціально-економічний інститут» за участі факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ відбулось навчання профспілкового активу профспілкової організації Харківської філії ВАТ «Укртелеком».

Навчання профспілкових кадрів і активу є невід’ємною складовою роботи Профспілкової організації Харківської філії ВАТ «Укртелеком» (Голова Кадурін Анатолій Михайлович). Семінар-навчання був проведений для профгрупоргів та голів цехових профспілкових організацій ПО ХФ ВАТ «Укртелеком».

Відкриваючи семінар, голова профспілкової організації Харківської філії ВАТ «Укртелеком» Анатолій Михайлович Кадурін наголосив на надзвичайній актуальності навчання профспілкових кадрів та активу – важливої складової підвищення ефективності роботи профспілок. У своєму виступі профспілковий керівник розглянув низку практичних питань, які пов’язані з роботою профспілкової організації в сучасних суспільно-економічних умовах.

Повну і всебічну інформацію з нагальних питань роботи підприємства надала директор департаменту управління персоналом та організаційного розвитку ХФ ПАТ «Укртелеком» Лисенко Наталія Миколаївна.

Тренінг за темою «Мотивація профспілкового членства (психологічний аспект проблеми)» для профактиву проводила Степанова Лариса Борисівна – член лекторської групи ФПК, в.о. проректора з навчальної роботи, ст. викладач кафедри «Соціальної роботи та соціального управління» ХСЕІ.

З лекцією «Основні положення, права та напрямки роботи профспілок у сфері охорони праці. Організація ефективного профспілкового контролю за санітарно-гігієнічними нормами праці» перед профспілковими активістами виступила Денисова Єлизавета Миколаївна – член лекторської групи ФПК, головний технічний інспектор праці Об’єднання профспілок Харківської області

В процесі інтерактивного навчання виникали живі дискусії, що пробуджували активну позицію профспілкових активістів та віру у силу профспілок.

Слухачі були зацікавлені в навчальному процесі і прийняли активну участь у проведенні семінару, відмітили важливість профспілкового навчання і зазначили, що отримані знання необхідно застосовувати на практиці і на їх основі будувати свою профспілкову роботу.

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ

DSC08628

DSC08630