Безымянный1

 

         Виправдана форма навчання профактиву «День голови профкому» традиційно проводиться на успішних підприємствах області, де є сильні профспілкові організації та виконуються колдоговори.

         25 листопада черговий «День» проводився в трудовому колективі обласного музично-драматичного театру імені Т.Шевченка. Загальна тема – «Захист духовних інтересів членів профспілок».

 

Безымянный

 

         Зал, що називається «Мала сцена» ледь вмістив всіх слухачів. Розпочали семінар з обговорення проблеми «Профспілки в медійному просторі». Модератор – молода громадська діячка, журналістка громадського ТБ Марія Доманська, що визначила такі основні месидж: якщо вас немає в інформаційному полі – то вас нема в живих. «Профспілки – заявляйте про себе – проблемами, подіями, успіхами і невдачами. Побільше недійних облич і профспілках!»

 

Безымянный2

 

         Далі – розмова пішла про духовне. Директор театру Анатолій Глива запросив профспілковців до співпраці і запропонував після семінару переглянути виставу за драматургією В.Винниченка «Закон». Переглянули, згадали колишні культпоходи. Вистава – суперклас, а ностальгія за культпоходами спонукала до співпраці з митцями.

 

                                                                           НМЦ профспілок