Засідання РК 04.12.15

 

4 грудня 2015 р. у приміщенні Мінекономрозвитку України  відбулось перше засідання Робочої комісії,  яка утворена для ведення колективних переговорів з укладання міжгалузевої угоди у сферах машинобудівного і оборонно-промислового комплексів, деревообробної та паперової, легкої та текстильної промисловості України.   

До складу Робочої комісії від сторони власників, затвердженої наказом Міністра економічного розвитку і торгівлі України, увійшли представники Мінекономрозвитку, Фонду Державного майна та ДК «Укроборонпром».  Від профспілкової сторони – керівники всеукраїнських профспілок,  які об’єдналися у Спільний профспілковий орган  профспілок машинобудівного і оборонно-промислового комплексів України.

 На своєму засіданні Робоча комісія затвердила порядок ведення колективних переговорів та прийняла до розгляду проект міжгалузевої угоди на 2016-2020р.р., в основу якої покладена діюча галузева угода між Мінпромполітики України, Фондом Держмайна України і профспілками  машинобудівного і оборонно-промислового  комплексів на 2010-2011 роки. Сторони визначилися щодо термінів надання пропозицій до проекту угоди та дати проведення наступного засідання Робочої комісії, яке призначене на 21 грудня ц.р.- після опрацювання пропозицій, які надійдуть до проекту угоди.

 

Секретаріат Робочої комісії

 

IMG 0290