IMG 4305

 

Три місяці минуло з часу обрання В'ячеслава Сальнікова на посаду нового голови Чернігівської обласної організації Профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення. І ось 1 грудня вперше за декілька років в Навчально-методичному центрі відбувся семінар для голів первинок — структурних ланок обласної організації.

 

Учасникам був підготовлений тренінг “Командна робота в профспілці. Розподіл ролей і функцій в профспілковій команді”. Профспілкові лідери намагалися розібралися з питанням: “Як зробити профспілкову команду сильнішою?” через призму врахування індивідуальних, робочих та командних потреб. Навчання провів тренер Центру освіти дорослих “Перспектива” НМЦ профспілок, юрист Володимир Ковальчук.

 

Разом із Тамарою Назіною, завідуючою відділом соціально-правового захисту і економічних питань Федерації профспілкових організацій області спілчани розглянули таке важливе питання як “Колдоговір як результат соціального діалогу на рівні трудового колективу та інструмент захисту прав працюючих”.

 

В рамках лекції були опрацьовані аспекти соціального діалогу в Україні; правові основ ведення колективних переговорів та укладення колдоговору; структура та зміст колдоговору; особливості наповнення окремих розділів колдоговору; актуальні питання оплати праці працівників.

 

Віталій Копиш,

Чернігів

 

IMG 4306

 

IMG 4308

 

IMG 4310