DSCN5482

8 грудня поточного року у Федерації профспілок Черкаської області відбулася зустріч профспілкового активу міста з новообраним міським головою м. Черкаси Бондаренком Анатолієм Васильовичем.

Голова Федерації профспілок Черкаської області П.В.Шевченко привітав Бондаренка А.В. з обранням на посаду міського голови та побажав спільно з депутатським корпусом, громадськістю вирішувати нагальні питання мешканців міста.

Бондаренко А.В. поінформував учасників зустрічі про проблемні питання комунальних підприємств міста, плани по благоустрою доріг та освітлення, проведення прозорих конкурсних торгів на пасажирські перевезення, виконання робіт за бюджетні кошти, формування роботи депутатського корпусу.

Профспілками внесені пропозиції щодо роботи ради соціального діалогу при Черкаському МВК, комісії з легалізації трудових відносин, удосконалення колективно-договірного регулювання на підприємствах, установах обласного центру.

Присутні керівники галузевих профоб’єднань, голови первинних організацій, керівники підприємств, установ міста мали можливість підняти актуальні питання своїх галузей, надати пропозиції щодо роботи тролейбусного парку та перевізників міста, ремонту доріг, лікарень, детінізації заробітної плати та пільгового перевезення дітей і студентів у місті, роботи підприємств житлово-комунальної сфери.

Учасники зустрічі запросили міського голову на зустріч з трудовим колективом КП «Черкасиелектротранс», працівниками освіти міста та побажали подальшого вдосконалення соціального діалогу профспілок і влади м. Черкаси.

Федерація профспілок Черкаської області