Изображение 6038                

 

У рамках реалізації спільного проекту взаємодії між ФПУ і профспілкою Данії ЗF в Зональному учбово-методичному центрі Дніпропетровського облпрофоб’єднання 21 грудня відбувся тренінг „Роль молоді в модернізації профспілок”. Його учасниками стали члени молодіжних рад підприємств і молодіжних комісій членських організацій облпрофцентру.

 

        Відкриваючи навчання, член Керівного комітету дансько-українського проекту голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання Віталій Дубіль підкреслив, що ця співпраця спрямована на модернізацію профспілок України та підвищення професіоналізму профактивістів і профпрацівників, зміцнення профспілок на національному, регіональному та місцевому рівнях. Він також ознайомив молодих профактивістів з основними напрямками діяльності головного профспілкового штабу області. Зокрема, що стосується реалізації молодіжної політики, то нині на Дніпропетровщині діють 423 молодіжні ради та комісії і більше однієї тисячі молодих профактивістів обрані головами профкомів.

         Головним модератором тренінгу виступив учасник спільного проекту від Дніпропетровщини керівник Молодіжної ради облпрофоб’єднання, голова обкому профспілки працівників культури Анатолій Яловий, який зумів зацікавити слухачів та залучити їх до спілкування и висловлення своїх поглядів, обміну досвідом роботи молодіжних рад.

 

Изображение 6071

 

Изображение 6060

 

 

Изображение 6042

 

 

                                                                           В.Коврига, зав.прес-центром

                                                                           Дніпропетровського

                                                                           облпрофоб’єднання