P1120744

 

Цього року День Соборності України співпав у Закарпатті з 70-річчям утворення області у складі Української держави. У святкуванні на площі Народній в місті Ужгороді взяли участь керівники облпрофради та галузевих облорганізацій профспілок. Разом з представниками влади, депутатами, громадськістю, священнослужителями квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку поклали голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько та директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник.

Під час свята молодь розгорнула 100-метровий прапор України на ознаку єднання Заходу і Сходу нашої країни. Його пронесли у колоні від площі Народної до пам’ятника Президенту Карпатської України Августину Волошину на Набережній Незалежності. До пам’ятника також було покладено квіти.

 

На фото:

- у колоні голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (на передньому плані) несе прапор України;

 

P1120750

 

- зліва направо: голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександр Петік, директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник перший заступник голови обласної ради Йосиф Борт на урочистостях біля пам’ятника Августину Волошину.

 

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради