P1120275

 

         На балансі Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Іван Зелінський) знаходиться один з кращих у області дитячий оздоровчий заклад «Барвінок», який розташований у мальовничій місцевості при в’їзді до Перечина. До проведення оздоровлення дітей профспілковий лідер галузі залучає меценатів з Баварської общини у Німеччині.

         Торік на оздоровлення в одній із змін 40 дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей Перечинського району німецькі добродії спрямували 155 тис. грн. За поданням галузевої профспілки, за підсумками Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей у минулому році голову Баварської общини Іріс Трюбсветтер було відзначено Почесною грамотою Федерації профспілок України в номінації «Батьківська турбота».

Цього року німецькі меценати знову фінансуватимуть оздоровлення дітей з Перечинського району у таборі «Барвінок». Голова обласної організації профспілки Іван Зелінський очікує їх приїзду у Закарпаття, де буде укладено нову угоду на оздоровлення дітей.

 

На фото:

- голова обласної організації профспілки Іван Зелінський з відзнакою для Іріс Трюбсветтер;

- Почесна грамота Федерації профспілок України за участь у Всеукраїнському огляді.

 

P1120276

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради