Bez-nazvy-13

 

Заява до Голови Верховної Ради України Гройсмана В.Б., депутатів ВР, обраних від Рівненщини

Шановні народні обранці!

Сьогодні кожна збідніла українська родина щодня задається одними і тими ж питаннями: «За що купити їжу?», «Чи подорожчають завтра ліки?», «За що одягти дитину?», та «Чи вистачить грошей заплатити за комунальні послуги?».

Люди втомилися від політичного протистояння, збайдужілого ставлення політиків до свого народу та зневіри у завтрашньому дні. Так жахливо населення країни давно не почувалося: і в економічному плані, і в моральному.

Тому, коли 2 лютого, відірвані від українських реалій, депутати підтримали проект Закону «Про житлово-комунальні послуги» за №1581-д, який дозволить стягувати пеню за несвоєчасну оплату житлово-комунальних послуг - цей факт став черговим доказом асоціальної політики тих, кому довірено керувати країною. Мало того, що відібрано заслужені пільги у чорнобильців, відмінено безкоштовне харчування дітей у школах, забрана можливість отримувати допомогу на дитину одинокій працюючій мамі, так ще є намагання карати людину за несвоєчасну плату за захмарні комунальні тарифи.

Прикрим лишається і той факт, що за цей законопроект проголосували і майже всі депутати від Рівненщини. Чим ви керувалися? Важко зрозуміти. Невже ви не знаєте реалій в яких живуть ваші виборці? Що вони ледве зводять кінці з кінцями.

Президія Федерації профспілок Рівненської області закликає депутатів ВРУ подумати про людей та в жодному разі не підтримувати ті антисоціальні законопроекти, які погіршують умови життя українського народу.

 

Президія Федерації профспілок Рівненської області