IMG 3075

 

В нелегких реаліях сучасності відбулася XXV звітно–виборна конференція Сумської обласної ради профспілок, на якій одноголосно на наступний термін було переобрано головою облпрофради Тетяну Євдокимову.

У конференції взяв участь та виступив заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко.

 

IMG 3118

 

Він відповів на найбільш актуальні для працівників соціально-економічні питання, а також зупинився на проблемах подальшого розвитку майнового комплексу ФПУ.

В роботі керівного органу обласного профспілкового об'єднання взяли участь делегати: представники 16 галузей , жінки, молодь, робітники, народний депутат України Олександр Сугоняко, заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Купрейчик, керівники обласних управлінь, управлінь Фондів соціального страхування, роботодавці та соціальні партнери.

В своїй звітній доповіді голова облпрофради Тетяна Євдокимова зупинилася на основних аспектах діяльності профспілок області за період з 2011 по 2015 роки, визначила основні напрями діяльності в майбутньому та подякувала за кропітку та наполегливу працю усіх зібравшихся у залі. В доповідях виступаючих та запрошених прозвучала жорстка критика діям Уряду, депутатському корпусу, місцевої влади. Серед виступаючих лунали заклики щодо необхідності солідарних дій профспілок на підтримку своєї позиції по розміру мінімальної заробітної плати, прийняття Генеральної угоди, відновлення послуг соціального страхування.

 

IMG 3086

 

Саме формат проведеної Конференції дозволив спрямувати усі запитання напряму до осіб відповідальних за прийняття рішень і почути їх відповіді на злободенні питання. В цілому роботу обласної ради профспілок за попередній період було оцінено на задовільно. Конференція обрала керівні органи облпрофради на наступний період, затвердила, Стратегію діяльності профспілок області на 2016 – 2021 роки, делегувала представників на VII з’їзд ФПУ.

До складу Ради ФПУ делеговано голову облпрофради Євдокимову Т.О. та голову обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України Осадчого С.В. Тож побажаємо новообраному голові та президії облпрофради плідної роботи по захисту прав та інтересів трудящих.

 

IMG 3122

 

Сумська обласна рада профспілок