P1120873

 

У місті Ужгороді відбулися заходи з нагоди День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в тому числі виводу військ з Афганістану. На Православній набережній біля пам’ятника «Скорботної матері» та стели загиблим воїнам-афганцям відбулися мітинг та покладання квітів за участі керівників нашого краю, міста Ужгорода, профспілок, воїнів-інтернаціоналістів, громадськості.

         Квіти до підніжжя пам’ятника «Скорботній матері» в числі інших поклали голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько та директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник.

         Цього дня в первинних профспілкових організаціях різних галузей також вшанували воїнів-афганців, які працюють в цих трудових колективах.

 

На фото:

- під час урочистої церемонії – голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (в центрі) та директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник (другий зліва);

- покладання квітів до пам’ятника «Скорботній матері».

 

P1120875

 

Фото автора,

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради