P1590234

Активна молодь - фактор успішності профспілок, вона є потужним людським та інтелектуальним ресурсом профспілкового руху, резервом для профлідерів усіх рівнів, - наголосив під час зустрічі з головами первинок провідних вузів області  Микола Колесник - Голова  Федерації профспілок  Вінницької області, під час чергової зустрічі, яка відбулась 2 березня.

На зустрічі обговорювались питання роботи Молодіжної ради ФПО, заслухано інформацію про засідання Тарифної комісії ФПО, де розглядалось подання МВК щодо підвищення тарифів на проїзд в муніципальному електро- та автотранспорті.

Жваву дискусію викликало обговорення законопроекту №3474,  в якому взяли участь Віталій Побережець (медичний університет), Катерина Козак (аграрний університет), Оксана Шевчук (Вінницьке училище культури) та Тетяна Бабенко (Тульчинське училище культури).

Голови профспілкових комітетів педагогічного та технічного університетів Олена Граматович та Олена Григор'єва зазначили, що студентські профспілки - це організації, де розпочинається формування свідомості майбутніх працівників, це своєрідна "колиска" всього профспілкового руху, саме тому головним завданням, яке має усіх нас об'єднати  - протистояти  ухваленню ганебного антипрофспілкового законопроекту № 3474.

Підтримка ініціативної та цілеспрямованої молоді в профспілковому русі, надання їй можливостей для самореалізації - це  головний месидж зустрічі!

Федерація профспілок Вінницької області

P1590236