index

 

 

На минулому тижні у Будинку профспілок обласного центру відбувся семінар на тему: «Створення та існування ОСББ». Захід відбувався у форматі запитання-відповідь

 

За словами організаторів, цей потужний семінар з профспілковим активом був запланований давно, адже мають сподівання, що профактивісти донесуть інформацію до своїх колег всіх галузей швидко та в повному обсязі.

Відповіді на свої запитання учасники заходу почули як від професійних управителів, так і від діючих голів ОСББ та чиновників. Зокрема, організатори поінформували присутніх куди і кому надійдуть щорічні субвенції з міських бюджетів, які виділяються на різноманітні програми щодо підтримки ОСББ. Наголошували і на тому, що, хоча наше місто і лідер серед утворення ОСББ, все ж створення ОСББ - новинка законодавства і розібратися у тонкощах створення часто-густо є проблемою для мешканців Рівного.

Організувала семінар ГО "Рада голів ОСББ Рівного та Рівненської області".

Наостанок, організатори повідомили контакти за якими можна звернутися за консультацією з приводу створення ОСББ, отримати додаткову інформацію або роз’яснення.

Отож, рівняни можуть звертатися за номерами: 45-02-01 або 45-02-03. За словами організаторів заходу, фахівці приїдуть, проконсультують, допоможуть.

ІАЦ

Федерації профспілок Рівненщини