DSC 0957

 

У вівторок 22 березня, профспілковці Рівненщини підбивали підсумки виконання Регіональної угоди за  2015 рік.

Нагадаємо, що угода укладається між обласною державною адміністрацією, облрадою, Об’єднанням організацій роботодавців та Федерацією профспілок області.

У Територіальній угоді є зобов’язання у сфері економічних, виробничих відносин, оплати праці та трудових відносин, охорони праці. І, аби контролювати хід її виконання, щоквартально, на засіданнях обласної Тристоронньої соціально-економічної ради  учасники  ради спільно звітуються.

Вже традиційно, засідання Ради відбувалося в режимі відеоконференцзв’язку. Присутніми на ньому були члени Тристоронньої соціально-економічної ради, голови обласних профоб’єднань та первинних профспілкових організацій, представники влади та ЗМІ.

Головував на засіданні Ради голова Федерації профспілок області Микола Шершун.

З інформацією перед членами ради виступили: голова об’єднання організації роботодавців Валерій Ройко, заступник голови ОДА Олександр Савчук, заступник голови облради Олексій Бучинський. З боку профспілок інформувала про виконання Територіальної угоди  заступник голови Федерації профспілок області Марія Рожко.

В ході роботи ради відбулася предметна та відверта розмова. До обговорення активно долучалися присутні в залі члени ради. Вони, зокрема, надавали свої пропозиції щодо того, що варто записати у Рішення ради, зауважували моменти, на які варто звернути увагу в подальшому. Насамкінець було вирішено, Рішення соціально-економічної тристоронньої ради прийняти за основу і доопрацювати з урахуванням пропозицій, на які звертали увагу присутні у залі члени ради.  

 

 

ІАЦ

Федерації профспілок Рівненської області