P1590326

 

 

Студентські профспілки - це саме ті організації, де розпочинається формування свідомості майбутніх  працівників, це своєрідна ''колиска" всього профспілкового руху. Сьогодні молоді профспілкові лідери - це зовсім нова генерація, яка має кардинально модернові погляди і підходи до профспілкової роботи, наголосила Олена Григор'єва - голова студентського профкому  Вінницького  Національного технічного університету, у  своїй презентаційній доповіді на засіданні Школи молодого профактивіста 5 квітня п.р.

Молодь завжди є і буде рушійною силою будь-якого прогресу, відмітила у своєму виступі Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації профспілок області.

Слухачі Школи з цікавістю слухали виступ Тетяни Побережної - голови обласної організації профспілки працівників культури, учасника третьої групи українсько-датського проекту, яка наголосила  що   сучасний молодий ПрофЛідер істотно відрізняється від профспілкових корифеїв попередніх поколінь. У профспілковому середовищі сьогодні впевнено звучить голос молоді,тому що вона складає більше третини членів профспілок.

 

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

P1590324

 

P1590319