Рада 049

 

 

05 квітня 2016 року відбулося ІV засідання Харківської обласної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України з порядком денним: 1. «Звіт про роботу обласної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України за період з березня 2015 по квітень 2016 р.р. «Профспілка та вимоги сучасності» у світлі рішень, прийнятих VІІ з’їздом Федерації профспілок України». 2. Звіт ревізійної комісії обласної Ради Профспілки про роботу за 2015 рік. 3. Інформація про роботу Чугуївської  міської Координаційної ради представників організаційних ланок всеукраїнських галузевих профспілок.

     У доповіді голова обласної Ради Профспілки Пластун Л.В зупинилася на деяких позитивних зрушенннях в справі захисту трудових та соціально-економічних прав працюючих у соціальній сфері. Підкреслила, що в умовах проведення децентралізації влади необхідно вдосконалювати форми і методи соціального діалогу між організаціями та установами соціальної сфери, розташованими на підпорядкованих територіях, та територіальними громадами, які сьогодні вже формуються.

Особливу увагу звернула на мотивацію профспілкового членства, усвідомлення її ідеології, залучення молоді до профспілкової діяльності, пошук ефективних форм організації профспілкового навчання.

У ході обговорення доповідей виступили: начальник управління праці та соціального захисту населення Зачепилівської райдержадміністрації Мартиненко Тетяна Іванівна; директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Валківської райдержадміністрації Шаповал Олег Олексійович; директор Комунальної установи Зміївський геріатричний пансіонат Макєєва Людмила Анатоліївна; Ламанов Олександр Ілліч - начальник відділу нагляду в машинобудуванні  та енергетиці Головного управління Держпраці у Харківській області; заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Печура Тетяна Миколаївна; заступник голови Об’єднання профспілок Харківської області Волков Сергій Геннадійович та ін.

Про роботу Чугуївської  міської Координаційної ради представників організаційних ланок всеукраїнських галузевих профспілок доповіла Пасєчнікова Ольга Миколаївна, голова Координаційної ради, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Чугуївської міської ради, супроводжуючи свою інформацію слайдами.

 За підсумками обговорень прийняті відповідні постанови.

Рада обрала голову Ревізійної комісії, внесла зміни до її персонального складу, та складу Президії обласної Ради Профспілки.

Завершенням роботи Ради стала демонстрація кращих робіт учасників фотоконкурсу «За гідне життя людини праці».

 

 

Центральна Рада Профспілки  працівників соціальної сфери України

 

 

Рада 055