завант   ГОТУЄТЬСЯ ДО ДРУКУ КАЛЕНДАР КВАРТАЛЬНИЙ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК УКРАЇНИ НА 2018 РІК   Календар квартальний (настінний). Практичний та зручний у користуванні. Тут ви знайдете всі Державні свята, дні професійних свят та дати заснування галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань. Вартість одного примірника – 99,00 грн. Доставка за рахунок замовника через відділення «НОВОЇ ПОШТИ». Замовлення (на бланку) приймаються до 06.12.2017 за ел. адресою:

ПЕРЕДПЛАТА ЦЕНТРАЛЬНИХ ПРОФСПІЛКОВИХ ВИДАНЬ - 2016!

ПРОВОДИТЬСЯ ПЕРЕДПЛАТА ЦЕНТРАЛЬНИХ ПРОФСПІЛКОВИХ ВИДАНЬ НА 2018!    Вартість передплати на 2018 рік становить: 22152 ГАЗЕТА «ПРОФСПІЛКОВІ ВІСТІ» – 197,40 грн. (з доставкою Укрпошти) 22909 ЖУРНАЛ «БІБЛІОТЕЧКА ГОЛОВИ ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ» – 80,88 грн. (з доставкою Укрпошти)   Видання широко висвітлюють діяльність Федерації профспілок України, галузевих і регіональних профспілок із захисту прав та інтересів трудящих. На шпальтах видань завжди – журналістські розслідування, дискусії, аналітика, соціальний захист, юридичні консультації, міжнародні новини, культура і спорт.   Передплатити видання можна в будь-якому поштовому відділенні..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>