медики

Комунальне некомерційне підприємство «Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради» офіційно приєднався до ініціативи координаційного центру Save Ukraine Now (SUN). Партнерську угоду про співпрацю підписали в.о. генерального директора ПКОЦ Святослав Цибран та Голова Фонду Тарас Герула.

 

У рамках угоди передбачені спільні зобов’язання з метою інформаційного, правового, матеріального, фінансового та іншого забезпечення сил оборони України, виключно підрозділів з Прикарпаття на передовій.

Понад двісті працівників ПКОЦ висловили бажання долучитись до акції цього фонду і перераховувати одноденний свій заробіток щомісяця на рахунки фонду для потреб нашого фронту. Щомісячна благодійна допомога медиків онкоцентру становитиме близько 100 тисяч гривень.

Завдяки таким регулярним внескам прикарпатські підрозділи ЗСУ забезпечуватимуться необхідним, плануватимуться закупівлі та купуватимуться вартісні товари за кращою ціною.

Після підписання партнерської угоди Тарас Герула подарував колективу ПКОЦ вимпел з шевронами тих бригад і батальйонів, які знаходяться під опікою Фонду.

Джерело: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2817