20837

Понад 8 тисяч пасок для закарпатських військових освятили в місті Ужгороді. Другий рік поспіль акція «Паска для воїна» об'єднала сотні небайдужих людей в територіальних громадах Закарпаття, заклади освіти, культури, охорони здоров'я з різних куточків нашого краю, які представили в обласному центрі паски, різноманітні смаколики для захисників України.

Хазяйновиті господині, чимало з яких є членами профспілок, й передусім, бюджетних галузей, та волонтери спекли майже втричі більше пасок, ніж торік.

Їх одразу відправили на передову, щоб захисники, котрі зараз далеко від рідного дому, зустріли свято Великодня і відчули нашу підтримку й непохитну віру в них.

Водночас до наших захисників попрямували 6 автомобілів та інша потрібна спецтехніка, які перед відправленням також освятили представники духовенства Православної церкви України та Мукачівської греко-католицької єпархії.

Гарним доповненням до великодніх подарунків для воїнів стали дитячі малюнки та листи з теплими побажаннями якнайшвидшої Перемоги.

Благодійну акцію «Паска для воїна» торік започаткувала Закарпатська обласна військова адміністрація спільно з ГО «Волонтери Закарпаття».

На фото: під час благодійної акції «Паска для воїна» в місті Ужгороді

Пресцентр Закарпатської облпрофради