20830

Підписано угоду про партнерство та співробітництво між Закарпатським регіональним відділенням Асоціації міст України та Закарпатською облпрофрадою.

 

Керуючись спільними інтересами щодо вирішення проблем, що впливають на розвиток економіки та суспільне життя області, її територіальних громад, сторони домагатимуться налагодження ефективної співпраці шляхом ведення соціального діалогу, поєднання зусиль у захисті трудових та соціально- економічних прав і гарантій працівників різних галузей.

20832

Про це йшлося на зустрічі виконавчого директора Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України Олега Лукші з головами обласних організацій галузевих профспілок, яка відбулася в обласній раді профспілок у форматі "круглого столу".

Відкриваючи зібрання, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський підкреслив важливість тісної співпраці соціальних партнерів.

У своєму виступі Олег Лукша зупинився на основних напрямках діяльності Асоціації, своїй участі в роботі інших структур в масштабах Єврорегіону, законотворчій та розробницькій роботі щодо розвитку місцевого самоврядування, акцентувавши увагу на проблемах, які доводиться вирішувати, ознайомив присутніх з підготовленими ним друкованими виданнями цієї тематики. У ході фахової дискусії він відповів на численні запитання профспілкових працівників.

20833 88

Як наголошувалося, співпраця Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України та профспілок, проведення зустрічей в територіальних громадах має сприяти місцевому економічному розвитку, як процесу соціального партнерства місцевої влади, бізнесу та громадян, наданню консультативно- методичної, практичної і просвітницької допомоги в межах своєї компетенції як територіальним громадам, так і профспілковим організаціям, що діють на їх територіях, веденню всебічної інформаційної роботи, тощо.

Підсумки взаємозацікавленої розмови підбив голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

20831

На фото:

виконавчий директор Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України Олег Лукша (ліворуч) та голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський

під час зустрічі Олега Лукші з головами обласних організацій галузевих профспілок Закарпаття.

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради