20927

У Закарпатті члени профспілки Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування прийняли активну участь в благодійній акції "Паска для воїна".

 

Активну участь в ній прийняли працівники та учні Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування. Вони спекли і представили на акції в обласному центрі паски, а також різноманітні смаколики для захисників України.

Великодню продукцію було відправлено нашим військовим у зону бойових дій.

Ініціативу у цій справі проявили голови первинних профспілкових організацій - викладачів Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування - Оксана Барч, учнів Ужгородського ВПУ ТТХ - Зінаїда Мусієнко, Закарпатська обласна організація профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг (голова Наталія Кузьма)

Колектив училища за сприяння профспілки надає конкретну допомогу воїнам Збройних Сил України. Зокрема, тут було проведено акцію «Допоможи фронту». Учні власноруч виготовляли окопні свічки, які знадобилися нашим військовим. Також було закуплено теплі речі – комплекти термобілизни, шкарпетки, балаклави, солодощі, підготовлено вітального листа воїнам ЗСУ, тощо.

Все це було передано у волонтерський центр «Рух підтримки закарпатських воїнів» міста Ужгорода, звідки відправлено на фронт.

На фото: на акції «Паска для воїна» - працівники Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування. В центрі - голова обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Наталія Кузьма, крайня праворуч - голова первинної профспілкової організації учнів Ужгородського ВПУ ТТХ Зінаїда Мусієнко.

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради