644a16248dc6c966974738

Голова Ради профспілок Прикарпаття Володимир Уєвич взяв участь у засідання обласного штабу з координування оздоровлення та відпочинку дітей під головуванням заступника голови облдержадміністрації Людмили Сірко.

 

Оздоровча кампанія у теперішніх умовах - це робота, яка побудована на питанні пріоритетності забезпечення прав дітей. Важливо, щоби пільгові категорії дітей з Івано-Франківщини, дітки військовослужбовців Збройних сил України, дітки ВПО повинні мати можливість оздоровитися в нашому регіоні та бути забезпечені пільговими відпочинковими путівками” – зауважив Голова Ради профспілок області Володимир Уєвич. Він наголосив, що з метою здешевлення або забезпечення безкоштовного придбання путівок для дітей, батьки яких загинули або отримали поранення, захищаючи Україну, рекомендовано членським організаціям передбачити в своїх кошторисах кошти для фінансування оздоровлення та відпочинку цієї категорії дітей.

Йшлося також про перевірки стану дотримання у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на Прикарпатті якісного обладнання захисних укриттів, дотримання норм санітарного законодавства, пожежної безпеки, охорони праці та інших важливих вимог задля визначення готовності цих закладів до початку оздоровчої кампанії.

644a161d52d6c772327846

Рада профспілок Прикарпаття