19052222 12 280423 98 56 44 22 34

15 травня 2023 року у Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок України (МЦКМ) відбудеться Благодійний концерт до Дня матері.

 

Концерт має неймовірний склад учасників:

у ньому беруть участь відомі актори - Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Анатолій Гнатюк. Співачки Алла Кудлай, Ауріка Ротару, Оксана Пекун та Ніна Мирвода порадують вас своїми шлягерами. Композитор і піаніст-віртуоз Євген Хмара підкорить залу своєю майстерністю.  Епатажний Дмитро Коляденко завжди знає, як та чим здивувати публіку. Михайло Грицкан співає на трьох мовах, а його пісні належать самим різноманітним жанрам.

 

Також у концерті братимуть участь: Олександр Яременко, Сергій Мироненко, Андрій Князь, Влад Булах, Валерій Юрченко, Олександр Кварта. Перед публікою виступлять ансамбль танцю “Щасливе дитинство”, гурти “Гетьман”, “Фристайл”, “Діти Фристайла”.

"На нашу думку День матері важливо святкувати саме зараз, під час війни, бо це свято про повагу і шану, про те, що досвід жінок варто робити видимим, усіляко висвітлювати, заохочувати й підтримувати, - вважають у адміністрації МЦКМ. - Українські мами всіма силами наближали або наближають Перемогу. Вони — мами своїх синів та доньок. Є або були. І народжували дітей аж ніяк не для того, щоби їх перемолола своїми жорнами війна. Тож глядачами на цьому концерті будуть саме наші мами".

Квитки тут

Концерт відбудеться 15 травня 2023 року о 17-00.

МЦКМ