изображение viber 2023 05 24 10 19 57 620

23.05.2023 Київська міськпрофрада та керівники членських організацій взяли участь у засіданні Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради, яке відбулося у форматі відеоконференції.

Відкривши засідання, Голова Київської міськрофради, Голова Тристоронньої ради у 2023 році Валентин МЕЛЬНИК подякував Київській міській державній адміністрації, першому заступнику Голови КМДА ПОВОРОЗНИКУ Миколі Юрійовичу за плідну співпрацю та оперативне вирішення в робочому порядку нагальних важливих питань, які турбують киян, та поінформував учасників засідання, що Президією Київської міськпрофради було прийнято рішення нагородити першого заступника Голови КМДА ПОВОРОЗНИКА Миколу Юрійовича Почесним знаком Київської міськпрофради «За розвиток соціального діалогу у Києві».
   На порядку денному було розглянуто та обговорено питання «Про розгляд проблемних питань роботи промислових підприємств міста Києва». З доповіддю виступив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Володимир КОСТІКОВ.
  Валентин МЕЛЬНИК висловив подяку керівнику Департаменту за результативну та змістовну роботу, проведену у період воєнного часу, та зазначив щодо доцільності оприлюднення цієї інформації для громадськості.
  Від сторони профспілок виступив голова первинної профспілкової організації АТ «Фармак», заступник голови (на громадських засадах) Київської міської організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Павло БАБІЧ, який порушив проблемне питання, яке стосується фармацевтичної галузі: «Щодо розвитку вітчизняної фармацевтичної галузі та її експортного потенціалу».
За результатами обговорення питання порядку денного, Тристороння рада ухвалила низку рішень до Протоколу засідання.

Також Валентин МЕЛЬНИК наголосив щодо доцільності проведення наступних засідань Тристоронньої ради у форматі офлайн у приміщенні КМДА або Будинку Київських профспілок.

Відділ з соціально-економічних питань
та соціального діалогу Київської міськпрофради