4

Цього тижня з ініціативи Запорізької обласної ради ПМГУ був проведений  день правової інспекції праці. Розпочався він з семінару-навчання для голів та заступників голів цехових комітетів на тему: «Сучасні зміни у законодавстві, захист Профспілкою трудових прав та інтересів членів ПМГУ в умовах воєнного стану».

 

Відкрив семінар і привітав його учасників голова Запорізької обласної ради Валерій Сєдов.

З лекцією про актуальні питання пенсійного законодавства виступила правовий інспектор праці ПМГУ Галина Просяник.

Про зміни у трудовому законодавстві присутніх поінформувала головний правовий інспектор праці ПМГУ Ольга Зубець.

Законодавча діяльність з питань охорони праці була розглянута у виступі головного технічного інспектора праці Запорізької обласної організації ПМГУ Ігоря Скороходова. Завершив семінар аналізом судової практики щодо трудових спорів у воєнний час правовий інспектор праці ПМГУ Володимир Пророк. Після семінару він провів юридичні консультації для членів Профспілки та ветеранів підприємств ГМК у Запорізької області.

Учасники семінару визнали, що особисте спілкування та живе навчання, безумовно, дають набагато вищі результати. Беручи до уваги те, що на навчання прибули представники з різних підприємств Запоріжжя, голова обласної організації ПМГУ Валерій Сєдов зазначив, що всі набуті знання стануть у пригоді в кожній первинці, допоможуть спілчанам орієнтуватись у різноманітних складних ситуаціях, яких сьогодні доволі багато.

 2

Запорізька обласна організація ПМГУ