6156b0350adbc 3705799673 01

Генеральна  асамблея ООН у 1990 році проголосила 01 жовтня Міжнародним Днем людей похилого віку.

 

Цей день є приводом щодо роздумів взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю наших ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війн, репресій, продовжують боротьбу за Незалежність України, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність, людяністьАдже в різні часи для нас з ними були і різні профспілкові виклики, і непрості завдання та незмінною залишалася спільна мета - добробут та захист інтересів звичайної людини праці.

            Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами праці та громадянами поважного віку. 

изображение viber 2023 09 26 13 08 16 129

         В рамках відзначення цієї дати, профспілки міста Києва закликають вкотре подякувати, приділити увагу, зателефонувати, ініціювати зустріч з спілчанами - ветеранами профспілкового руху, міцно обійняти, подивитися в очі і сказати «Дякую!» за багаторічну віддану працю на благо та авторитет профспілок міста, надати посильну допомогу, підтримати їх у цей непростий час.

          Щиро зичимо Людям поважного віку прожити довгі роки під мирним небом України, при відмінному здоров’ї і самопочутті в оточенні любові, добра і вдячності!

День людей похилого віку

Київська міська рада профспілок

https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1598-mizhnarodnij-den-lyudej-pokhilogo-viku