07 Den pratsivnykiv osvity Ukrayiny

Шановні працівники освітньої сфери, вітаємо вас із професійним святом!  

Це особливе свято, коли ми вітаємо всіх, хто навчає і надає знання і для всіх тих хто їх отримує, хто завдяки навчанню досяг високих професійних результатів і творчих здобутків, для кого знання стали щасливим квитком у житті.

Це покликання для всіх тих, хто присвятив своє життя найблагороднішій у світі професії – педагог, який не рахуючись із часом робить все залежне від нього, щоб навчити, виховати, передати свої знання новим поколінням, допомогти стати нам всім освіченою нацією.

Робота вчителя — більше ніж сухий виклад матеріалу, рекомендованого «зверху». Це важка праця, що вимагає повної віддачі.

Тому в цей святковий день хочеться не просто привітати тих, хто допомагає нашим дітям пізнавати світ, але й побажати їм завжди мислити ширше заданих рамок, знаходити в роботі лише позитив, вдячних учнів і чуйних батьків.

Шановні наші вчителі, висловлюємо вам сердечну вдячність за вашу нелегку, але дуже почесну працю, а найголовніше, за ваше ставлення до неї з любов’ю і творчою віддачею. Зичимо вам міцного здоров'я, мужності, стійкості, терпіння, нових професійних успіхів, а головне - Перемоги та віри у світле майбутнє України! 

 

Голова ФПУ                                                                 Г.В.Осовий